Algemene Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden
Dit zijn onze makkelijk leesbare algemene voorwaarden.

Definities
In deze voorwaarden staan geen moeilijke definities. Is het toch niet helemaal duidelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Dan leggen we het graag uit.

Bellen kan natuurlijk ook binnen de openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag van 9.00u t/m 18.00u
Toepasselijkheid
Wanneer je bij ons een aankoop doet, ga jij, maar gaan ook wij van deze voorwaarden uit.
Voor sommige van onze producten kunnen specifiekere voorwaarden gelden. Mocht dat voor onduidelijkheid zorgen, dan weet je ons te bereiken. Dan zorgen we voor duidelijkheid in jouw voordeel.

Het aanbod
Ons gehele aanbod vind je op onze website. We doen onze uiterste best om alles zo compleet en juist mogelijk te vermelden, zodat je de juiste keuze kunt maken en het aankoopproces van begin tot eind gemakkelijk verloopt.
De overeenkomst
Als je een bestelling bij ons doet, zorgen wij voor een veilige website en uiteindelijk er voor dat je het bestelde zo snel mogelijk van ons krijgt. Natuurlijk krijg je per e-mail van ons een bevestiging van jouw bestelling, met alle gegevens van de bestelling. En bij levering ook een factuur, ook daar staan alle gegevens netjes op.
Herroepingsrecht en jouw verplichtingen tijdens de bedenktijd
Toch niet tevreden? Dan kun je het bestelde gewoon aan ons terug sturen. Zonder reden en binnen 14 dagen. Hou er wel rekening mee dat je het product ongebruikt of slechts zo gebruikt, zoals je het bijvoorbeeld ook in een fietsenwinkel zou mogen hanteren en inspecteren, én in de originele verpakking aan ons terugstuurt.

De prijs

Bij ieder product op onze site vind je de actuele prijzen en verzendkosten. Alle prijzen worden inclusief BTW getoond.
Nakoming overeenkomst en garantie
We doen ons uiterste best om het door jou bestelde juist aan jou te leveren. Hebben wij toch een fout gemaakt? Laat het ons dan weten. Dan proberen we het met je op te lossen.
En vanzelfsprekend heb je op al onze producten garantie, waarbij wij uitgaan van de door de betreffende fabrikant bepaalde garantievoorwaarden. Heb je een garantieverzoek? Ook dat kun je ons laten weten, dan beoordelen wij dat graag en bedenken we samen met jou een passende oplossing.

 

Klachtenregeling
Af en toe gaat er iets mis met een bestelling of maken wij gewoon een fout. Dat is vervelend, vooral voor jou. Mocht je daarover een klacht hebben, laat het ons dan snel weten. We zullen onze uiterste best doen om het weer goed te maken.
De teamleden van onze klantenservice helpen je zo goed mogelijk. Toch nog niet tevreden?
Oplossingen proberen we altijd gelijk te bedenken, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen beloven we een oplossing aan te bieden.
Niet tevreden met de oplossing? Laat dat dan gewoon weten. Dan praten we er nog een keer over.

MVG  Rijwielservice.nl